Bespaar Geld en Energie Met Een Duurzame Koelkast (A++) En Bovendien Dubbel Besparen Met BioFresh...!
Lees Hier Alles Over De Duurzame Koelkast Met Biofresh, En Bespaar Honderden Euro's Per Jaar.
 

De duurzame koelkast bespaart behoorlijk veel energie, we kenden al de duurzame koelkast met A+, nu is er ook een A++ duurzame koelkast leverbaar. Deze duurzame koelkast is ook uit te voeren met BioFresh waarmee uw groente en  fruit in uw duurzame koelkast tot 3x langer houdbaar dan in een niet duurzame koelkast.

De duurzame koelkast:

De duurzame koelkast is zeer energiezuinig, de duurzame koelkast wordt aangegeven in A+ of A++. Een niet duurzame koelkast duurzame koelkastenverbruikt soms wel tot 500 kilowatt per jaar. De duurzame koelkasten zijn er al vanaf net even boven de 100 kilowatt.

De duurzame koelkast wordt extra duurzaam doordat de kwaliteit, lees levensduur, bovendien nog langer is. De extra kwaliteit van de duurzame koelkast is bijvoorbeeld de SoftSystem deursluiting, hierdoor sluit de deur altijd zachtjes en voorzichtig zodat uw duurzame koelkast nooit met een harde klap dicht valt. De duurzame koelkast is bovendien uitgevoerd met led verlichting wat weer veel langer meegaat.

Een echte duurzame koelkast kan bovendien ook nog eens uitgevoerd worden met BioFresh. Dan wordt het pas echt een duurzame koelkast:

duurzame koelkastSinds 1992 biedt de BioFresh duurzame koelkast het juiste klimaat voor bijna alle etenswaar. De droge lucht in de DrySafe van de duurzame koelkast is ideaal voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. Fruit en groenten kunnen het best bewaard worden in de vochtige omgeving van de HydroSafe van de duurzame koelkast.

Hoe werkt BioFresh in de duurzame koelkast?

duurzame koelkastDe extra achterwand in het koeldeel van de duurzame koelkast is enkele centimeters naar voren geplaatst. duurzame koelkastHierdoor ontstaat een ruimte tussen deze achterwand en de verdamperplaat van de duurzame koelkast. In de achterwand van het koeldeel van de duurzame koelkast is een ventilator geplaatst die lucht uit het koeldeel aanzuigt. De lucht uit het koeldeel van de duurzame koelkast wordt tussen de achterwand en de verdamperplaat naar beneden gevoerd waar het extra koeling en vocht vanaf de verdamperplaat meeneemt van de duurzame koelkast. Deze extra koude en vochtige lucht wordt langs de BioFresh safes gevoerd. Afhankelijk van de safe en de instelling, de luchtvochtigheid in de HydroSafe kan naar wens worden ingesteld, wordt het vocht wel of niet vastgehouden in deze duurzame koelkast. Geavanceerde elektronica houdt de temperatuur continu net boven de 0°C zodat niets bevriest in de duurzame koelkast.

Garantie op de duurzame koelkast:

De garantie op de duurzame koelkast is 7 jaar totaal.
De eerste twee jaar garantie op uw duurzame koelkast bestaat uit een volledige garantie op uw duurzame koelkast.
De volgende vijf jaar garantie op uw duurzame koelkast bestaat uit vijf jaar lang geen arbeidsloon en materiaalkosten op uw duurzame koelkast.

Dus: Duurzame Garantie op de duurzame koelkast maakt uw koelkast pas echt duurzaam. 

KLIK HIER OM REEDS DE DUURZAME APPARATENSETS TE ZIEN;