Subsidie Op Nieuwe Duurzame Keukens Nu Mogelijk...!
(let op: tot maximaal 5000 euro)

Steeds meer mensen kiezen voor duurzaam verbouwen, duurzaam wonen en duurzaam bouwen, voor duurzame producten zijn diverse subsidie regelingen mogelijk om u te stimuleren. Zeer binnenkort is er ook een subsidie mogelijk op een duurzame keuken. (tot max. 5.000 euro)

Voor duurzaam wonen en duurzaam (ver)bouwen zijn er meerdere subsidieregelingen mogelijk. Te denken valt aan subsidie op zonne-energie, windenergie, opvang regenwater of op bijvoorbeeld de nieuwe HRE ketel. Sommige subsidies zijn op landelijk niveau geregeld maar er zijn ook nog diverse lokale subsidie initiatieven en subsidie mogelijkheden. Nu is er binnenkort subsidie op een keuken mogelijk, verstrekt en geinitieerd door Keukenwarenhuis.nl en zijn leveranciers.
 
De duurzame keuken komt binnenkort ook in aanmerking voor subsidie.
Het betreft logischerwijs een keuken welke opgebouwd is uit duurzame onderdelen.
Dit betreft dus niet alleen de kasten doch ook ieder afzonderlijk keukenapparaat. Ook het logistieke en montage proces wordt hier in meegenomen.
 
Wat betekent dit voor u ? cq. wat is uw voordeel ? (max. 5000 euro)
Het maximale voordeel bedraagt 5000 euro. Er komt een staffel regeling, gebaseerd op het bedrag wat u investeert in uw nieuwe keuken. De details worden nog uitgewerkt op dit moment doch voorlopig (onder voorbehoud) kunnen wij het volgende mededelen:
15% over het volledige keukenbedrag exclusief montage, transport en wettelijke verwijderingsbijdrage)
15% ontvangt u direct terug bij aanschaf.
- bovenstaande is nog onder voorbehoud, exacte details kunt u ontvangen indien u zoch aanmeldt, dan wordt u door ons op de hoogte gehouden.
 
 
Wanneer gaat de duurzame keuken subsidie regeling in? 
De duurzame keuken subsidie regeling gaat ws. in voor keuken leveringen vanaf 1 januari 2011. - de bestel of aankoopdatum is binnenkort bekend.
Dit betekent concreet dat u uw duurzame keuken reeds zeer binnenkort reeds aan kunt schaffen, maar belangrijk is dat u wel zorgt dat u alle onderdelen plus de montage duurzaam aanschaft.
Laat u vanaf die datum duurzaam adviseren dus.

AANVULLENDE INFORMATIE BINNENKORT BESCHIKBAAR:Van wie gaat dit uit?
Deze subsidie regeling gaat uit van De Beste BV en toeleveranciers welke een duurzaam hart hebben, ik kan mij voorstellen dat u zich afvraagt of dit voor het bedrijf De Beste BV nog een commerciele toegevoegde waarde heeft. Hier kan ik kort in zijn, natuurlijk Keukenwarenhuis vaart hier wel bij, net zoals u.

KLIK HIER OM REEDS DE DUURZAME APPARATENSETS TE ZIEN;

 

Hoe wordt de subsidie vergaard door de Beste BV:
Dit budget hiervoor willen we als volgt tot stand brengen:
De Toeleveranciers betalen een deel (vrijwel rond)
Wij maken de niet duurzame keuken slechts 1% duurder.
Wij plannen (max.)10% van de totaalomzet aan duurzame keukens.
Snel gerekend kunnen we hierdoor 15% subsidie geven op iedere duurzame keuken !! Het klinkt simpel !! Maar dat is het ook !!!

Vragen over dit bericht?
Indien u nog vragen heeft over dit bericht kunt u zich hierboven inschrijven, uw wordt dan op de hoogte gehouden en ontvangt u automatisch bericht over deze regeling.